Mit főzzek ma? Hagymalevest, citromos csirkecombot és somlóit kínálunk ma

A mai menüvel halmozzuk az élvezeteket, hiszen csupa olyan fogást adunk, amelyek ízekben nagyon gazdagok, és kinézetük is pompázatos.

Mai menüajánlatunk sokhagyma-krémlevesből, vajas-citromos csirkecombokból és somlói galuskából áll.

LEVES

Sokhagyma-krémleves

Készüljetek, mert itt a hagymanirvána! Viszonylag ritkán szoktunk hagymakrémlevest főzni, pedig az egyik legfinomabb levesféle, ha jó minőségű alapanyagokból készítjük el. Most ...

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Vajas-citromos csirkecombok

A Damn Delicious-ről van a recept, ami egyik este volt a vacsink. Annyira ízlett, hogy muszáj volt újra elkészítenem, hogy le is tudjam fotózni, mert érdemes ezt a receptet továbbadni.

Még több citromos húsok itt!

DESSZERT

Még több somlói galuska itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...