A mai menü krémlevese háromféle hagymát tartalmaz, a főétel a nagykedvenc sztrapacska, a desszert pedig a bolti rudi pohárformában.
LEVES
hagymakrémleves
Háromhagymás leves
A hagyma olyan magától értetődően ül a kis kosárkában a konyhában, bérelt helye van a konyhapult alatt. Ha esetleg elfogy, nem értem, hogy nem jutott eszembe pótolni. Szinte mindenbe ...
FŐÉTEL
sztrapacska
Juhtúrós sztrapacska egyszerűen
Nálunk juhtúrós sztrapacskaként ismert ez a népszerű szlovák étel, amit szomszédaink bryndzové halušky-nak hívnak. A sztrapacska Szlovákiában ugyanis savanyú káposztával készül, a ...
DESSZERT
pohárkrém
Mennyei túrórudi-pohárkrém
Újragondoltuk a túró rudit, hogy pohárba tölthessük! A réteges finomságban a csoki és a túró mellett, helyt kapott a vanília, a citromhéj, a habtejszín és persze két kanálnyi ...