Mit főzzek ma? Háromhagymás krémleves, egyszerű sztrapacska és túró rudi pohárkrém vár

A hét talán leglaktatóbb főételét egy krémleves és egy pohárkrém zárja közre. Jó étvágyat!

A mai menü krémlevese háromféle hagymát tartalmaz, a főétel a nagykedvenc sztrapacska, a desszert pedig a bolti rudi pohárformában.

LEVES

Még több hagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több sztrapacska itt!

DESSZERT

Még több pohárkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek