Mit főzzek ma? Hagymakrémleves, székelykáposzta és joghurtos bögrés csábít

A pénteki napra póréhagymából készítünk krémlevest, amit kiadós székelykáposzta követ tejföllel turbózva, a végén pedig könnyed bögrés sütemény zárja a sort.

Mai ajánlatunk krémes póréhagymás krémlevest vonultat fel, ezt tartalmas húsos székelykáposzta követi, a sort pedig joghurtos bögrés süti zárja.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek