Mit főzzek ma? Gyors rizsleves, fasírtos szendvics és kókuszos tejbegríz ad erőt

Készüljön mára villámgyors rizsleves, egy tálcányi szendvics fasírtgolyóbisokkal töltve, desszertként pedig tejbegríz...kókuszosan!

Pikk-pakk összedobható menüvel érkezik a mai nap: gyors rizsleves, fasírtos szendvics és kókuszos tejbegríz a terítéken.

LEVES

Gyors rizsleves norival

A lánykám hibája, hogy megszerettem a nori-t. :o) Ő chips formájában is szereti, de a kedvence az, ha a sushi van belecsomagolva. Vettem egy csomaggal, és van benne vagy 10 lap. Ezt próbálom ...

Még több itt!

FŐÉTEL

Fasírtos szendó

Ha unod a strandos kajákat, vagy csak spórolnál kicsit, akkor itt a tökéletes fasírtos szendvics, amit csomagolhatsz is a táskádba!

Még több itt!

DESSZERT

Kókusztejbegríz

A tejbegríz az egyik kedvenc édességünk, már csak azért is, mert reggelinek is tökéletes. Most teljesen tej- és cukormentesen készítettük el, a szuper íz és a krémesség azonban így ...

Még több tejbegríz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...