Mit főzzek ma? Gyönyörű, harsogó fogások szerdára

Dübörög a nyár, főzzünk abból, ami friss és szezonális - elő fakanalakkal!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkba színes, illatos recepteket válogattunk, avokádós gazpacho-t hoztunk spenótos nokedlivel és málnás panna cottával.

LEVES

Gazpacho avokádóval

Recept itt!

Még több gazpacho itt!

FŐÉTEL

Kecskesajtos-bébispenótos tojásos nokedli

Recept itt!

Még több tojásos nokedli itt!

DESSZERT

Málnás panna cotta

Recept itt!

Még több panna cotta itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...