Mit főzzek ma? Gulyásleves, töltött gomba és sajttorta készül ma

A mai napra igazi ínyencségeket falatozhatunk: gulyásleves, töltött gomba és sajttorta készül a konyhában.

A mai napra egy laktató gulyáslevest, darált hússal megtömött gombákat és mogyorós-karamellás sajttortát ajánlunk.

LEVES

Klasszikus magyar gulyásleves

A klasszikus marhagulyás az az étel, amit minden nap meg tudnék enni. Ha csak rágondolok, rögtön megkívánom. Főzni is nagyszerű, mert folyamatosan változik az íze, és izgalmas mindig ...

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött gomba itt!

DESSZERT

Mogyorós-karamellás sajttorta

Azt hiszem, még soha nem készítettem sajttortát, de miért nem? Pedig olyan egyszerű az egész, és elképesztő finom is! Két oka lehet, hogy eddig vártam vele. Egy, rengeteg sajt kell ...

Még több sajttorta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...