Mit főzzek ma? Gulyásleves, mézes-mustáros csirkemell és vaníliás pite a menü

Ma biztosra megyünk, ezért egy elronthatatlan gulyáslevessel kezdjük meg a sort, amit egy krémes, mézes-mustáros csirkemell követ. A menüt pedig egy ínycsiklandozó krémes vaníliás pitével fejezzük be.

Kerüljön ma az asztalra egy klasszikus gulyásleves, majd egy krémes, mézes-mustáros csirkemell, a legvégén pedig egy fincsi vaníliás pite. Jó étvágyat kívánunk hozzájuk!

LEVES

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Krémes, mézes-mustáros csirkemell

Krémes, mézes-mustáros csirke: lágy, szájban omlós csirkemell és selymes mézes-mustáros szósz, egy igazi, megunhatatlan klasszikus. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így remek a ...

Még több mézes hús itt!

DESSZERT

Krémes vaníliás pite

A White On Rice Couple blogon találtam ezt a dekoratív desszertet. Már ránézésre el tudjuk képzelni, hogy milyen lehet beleharapni, és szinte érezzük az ízét a szánkban. Na, pontosan ...

Még több vaníliás pite itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...