Jöhet a mai menü? Az első fogás egy alföldi gulyásleves lesz, majd érkezik egy céklás hajdinasaláta, végül pedig palacsinta, melyet teljesen rátok bízunk, mivel töltötök meg.
LEVES
gulyásleves
Alföldi gulyás
A legnépszerűbb és talán legkedveltebb levese a magyar konyhának, ezúttal Turós Emil régi szakácskönyvéből, mely szerint az Alföldi gulyás annyiban különbözik a Bográcsgulyástól, ...
FŐÉTEL
különleges saláták
Céklás hajdinasaláta fetával, gombával, mogyoróval
A hajdina egy méltatlanul mellőzött alapanyag, pedig igen egészséges és változatosan használható gabonaféle. Lúgosító hatású, emellett erősíti a hajszálereket, és csökkenti a ...
Még több különleges saláta itt!
DESSZERT
palacsinta alaptészta
Palacsinta alaprecept
Nem ragad, nem szakad, ez a mi palacsinta alapreceptünk!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!