Mit főzzek ma? Gulyásleves, céklás hajdinasaláta és palacsinta a mai menü

A mai menü egy gazdag levessel indul, majd jöhet egy ínycsiklandozó saláta, a végére pedig egy klasszikus magyar desszert, melyet kicsik és nagyok egyaránt szeretnek.

Jöhet a mai menü? Az első fogás egy alföldi gulyásleves lesz, majd érkezik egy céklás hajdinasaláta, végül pedig palacsinta, melyet teljesen rátok bízunk, mivel töltötök meg.

LEVES

Alföldi gulyás

A legnépszerűbb és talán legkedveltebb levese a magyar konyhának, ezúttal Turós Emil régi szakácskönyvéből, mely szerint az Alföldi gulyás annyiban különbözik a Bográcsgulyástól, ...

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Még több különleges saláta itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Legújabb receptek

Nemzeti macaron (fehér csokis-epres)

Magyarországon kevésbé elterjedt, de nekem a svájci habcsókos módszer nagyon bevált a macaronok készítésekor! Nem annyira professzionális, mint az olasz módszer, viszont sokkal biztosabb ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Bécsi krémes

Lajos Mari Házi sütemények című szakácskönyvből készítettem el, most első alkalommal. Nagyon finom lett. Egy kicsit változtattam a hozzávalóknál. Ajánlom mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!