Mit főzzek ma? Gombócos palócleves, répás falafel és citrompite kísér utadon

Lendületes, tavaszi menü érkezik ma, amivel garantált a jóllakás. Főzzünk gombóccal izgalmassá tett palóclevest, gyors, répás falafelt, végül pedig egy krémes citrompitét.

A tavasz minden frissessége belebújt ebbe a menübe, érezhetjük a levesben, a főételben és a desszertben is. A palócleves gombóccal készül, a falafelben répa van, a desszert pedig citromosságával ébreszt fel.

LEVES

Palócleves húsgombóccal

Palócleves darált húsból is készíthető. Igazi tartalmas, lélekmelengető leves a hűvös téli napokra. A csipetkét réteslisztből készítettem, mert így keményebb, és nem ázik el a ...

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Gyors répás falafel a sütőből

A legjobb nyári bogyó! Készítsétek sárgarépával, hogy még lazább legyen a gyomornak és üdítőbb látvány a szemnek. Köztudott, hogy bő olajban kell sütni, de most a nagy hőségre ...

Még több falafel itt!

DESSZERT

Még több citromos pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...