Mit főzzek ma? Gombócos palócleves, répás falafel és citrompite kísér utadon

Lendületes, tavaszi menü érkezik ma, amivel garantált a jóllakás. Főzzünk gombóccal izgalmassá tett palóclevest, gyors, répás falafelt, végül pedig egy krémes citrompitét.

A tavasz minden frissessége belebújt ebbe a menübe, érezhetjük a levesben, a főételben és a desszertben is. A palócleves gombóccal készül, a falafelben répa van, a desszert pedig citromosságával ébreszt fel.

LEVES

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Még több falafel itt!

DESSZERT

Még több citromos pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk