Mit főzzek ma? Gombás pho, fokhagymás spagetti és szilvás-ricottás süti hív

Kár lenne kihagyni a mai menüt, ugyanis mindhárom fogás tud valami újat és meglepőt mutatni: a pho levesben gomba úszkál, a spagetti fokhagymával bódít, a szilvás süteményben pedig ricotta lapul.

Ízekben gazdag, izgalmas menü áll ma előttünk, már csak az a kérdés, hogy az asztalra varázsoljuk-e vagy sem. Gombával ízesített pho leves, fokhagymás spagetti és szilvás-ricottás sütemény az ajánlat.

LEVES

Még több ázsiai leves itt!

FŐÉTEL

Csípős, fokhagymás spagetti

Marion Grasby fantasztikus receptjei között találtam. Elegyítette ebben az ázsiai és olasz konyha ízeit. Szerintem zseniális kombináció. Érdemes az oldalán böngészni. Izgalmas dolgokat ...

Még több fokhagymás tészta itt!

DESSZERT

Szilvás-ricottás süti

Múlt héten vásároltam egy kosár szilvát, majd gyors szilvás recepteket kerestem a neten. Ezt a finom szilvás sütit egy amerikai oldalon találtam. Picit átformáltam a mi ízlésünkre. ...

Még több gyümölcsös süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...