Mit főzzek ma? Gombakrémleves, fetasajtos, szárított paradicsomos csirke és tejpite vár

Egy ízig-vérig őszies gombakrémleves, ötletes fetás csirke és vaníliás tejpite a mai menü.

A mai napon igazi melengető házikoszt vár rátok: a leves tökéletesen őszies, a főételbe nyarat idéző aszalt paradicsom került, a desszert pedig vaníliával csábít.

LEVES

Még több gombakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több tejszínes hús itt!

DESSZERT

Még több tejes pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek