Mit főzzek ma? Göcseji gombócleves, vadas és palacsinta keddre

A keddi ajánlat akár hétvégére is beillene, mert kiadós húsgombócos leves az első fogás, amit vadas követ, igaz, csirkéből, a sort pedig isteni almás-karamellás palacsinta zárja.

Mai ajánlatunk nem éppen húsmentes, de annál finomabb: hősgombócleves göcseji módra, aztán csirkevadas és végül palacsinta követik egymást.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek