Mai ajánlatunk nem éppen húsmentes, de annál finomabb: hősgombócleves göcseji módra, aztán csirkevadas és végül palacsinta követik egymást.
LEVES
gombócleves
Göcseji gombócleves
Egy új, mégis hagyományos alternatíva azoknak, akik kedvelik a gombócleveseket, korhelylevest. A zöldségek aprítása idő- és türelemigényes, de a végeredményért - mint mindig - ...
FŐÉTEL
vadas
Csirkemell vadas mártással és zsemlegombóccal
A vadas mártás minden bizonnyal az egyik legkedveltebb fogásunk. Mi ezúttal csirkéből csináltuk, sok-sok zöldséggel turbózva, valamint petrezselymes zsemlegombóccal tálalva.
DESSZERT
almás palacsinta
Almás palacsinta, sós karamellával
Egy igazi klasszikus, kicsit másképpen. Palacsinta, forró almás töltelékkel, sós karamellával leöntve. Érdemes egyből dupla adaggal készülni! ;)