Mit főzzek ma? Gazpacho, toszkán lazac és sült madártej a mai menü

A mai menü olyan fantasztikus fogásokkal van tele, mint egy hűsítő gazpacho, egy krémes toszkán lazac végül egy könnyed, sült madártej.

Egy igazi nyári menü, melyben senki sem fog csalódni.

LEVES

Még több gazpacho itt!

FŐÉTEL

Még több lazac itt!

DESSZERT

Még több krémes süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek