Mit főzzek ma? Frissítő gyümölcsleves, hortobágyi húsos gombóc és epres crumble a menü

Színes, ízekkel teli menüt készítettünk ma neked! Először is mutatunk egy nyárias gyümölcslevest, majd egy adag magyaros hortobágyi húsos gombócot és végül különleges epres crumble-t.

Ízektől kicsattanó, fergeteges lakomát hoztunk el ma neked. Kerüljön az asztalra frissítő gyümölcsleves, laktató hortobágyi húsos gombócos fogás és epres crumble.

LEVES

Frissítő gyümölcsleves

Betört a meleg, ellenállhatatlan vágyat érzetem egy nagy tányér jéghideg gyümölcsleves iránt. Kevésbé édesen szeretem, inkább savanykásan, erről a meggy és a ribizli mellett a lime ...

Még több gyümölcsleves itt!

FŐÉTEL

Hortobágyi húsos gombóc

Mi történik, ha a hortobágyi töltelékét nem palacsintába, hanem krumplis tésztába töltjük, olyanba, mint a szilvás gombócé? Az, hogy egy olyan étel lesz belőle, ami egyből első ...

Még több gombóc itt!

DESSZERT

Epres crumble

Az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor legfinomabb édesség az angol eredetű crumble, azaz a morzsasüti. Gyakorlatilag bármilyen gyümölcsből elkészíthetjük, de vétek lenne kihagyni epresen, ...

Még több morzsás süti itt!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!