Mit főzzek ma? Frankfurti leves, brassói és palacsinta a mai menü

Egy igazán laktató ebédmenüt raktunk nektek mára össze, amiből egészen biztosan marad még vacsorára is.

A mai ajánlatunkban egy nagyon tejfölös frankfurti leves, egy isteni brassói és egy mennyei palacsinta szerepel.

LEVES

Még több frankfurti leves itt!

FŐÉTEL

A Brassói

Biztosan ismerős a mondás, miszerint étteremben nem szabad brassóit rendelni, mert mindenféle maradékot dobálnak bele. Aztán ott van az örök vita, borsóval vagy nélküle? Csirkéből, ...

Még több resztelt máj itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...