Mit főzzek ma? Francia hagymaleves, osztrák sajtos galuska és olasz profiterol a menü

Adjunk az élvezeteknek! Ezeket a kulináris klasszikusokat egyszerűen elkészíthetjük (egyedül a profiterollal lesz egy kicsit több dolgunk), mindehhez pedig még jól is lakhatunk!

Kulináris kalandozásra adjuk ma a fejünket, előételnek krémes, ízletes francia hagymalevest készítünk, főételnek jöhet a világ legfinomabb sajtos nokedlije, desszertnek pedig édes, könnyed profiterolt tálalunk.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több galuska itt!

DESSZERT

Még több profiterol itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...