Mit főzzek ma? Fradileves, zöldbabos pizza és ribizlis túrótorta a terítéken

Csupa nyári finomság vár ma ránk az asztalon: sokzöldséges, maradékmentő fradileves, zsenge zöldbabbal megszórt pizza és ribizlivel pakolt, sült túrótorta lesz az ebéd.

Tányér nem marad teli egy ilyen ebéd után, az egyszer biztos: a mai hármas gazdag fradilevesből, zöldbabos-paradicsomos lepényből és ribizlis túrótortából áll.

LEVES

Fradileves

A hűtőben tanyázó maradék zöldségek szuper felhasználása, úgynevezett "mindent bele" leves, innen a név, ugye (köszi Tamás). 

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges pizza itt!

DESSZERT

Ribizlis sült túrótorta

Egy régi receptgyűjteményben találtam meg újból. Nálunk nagy sikere van. A ribizli savanyúságával kellemesen harmonizál a túró és a kakaós piskóta világához.

Még több túrós pite itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...