Mai ajánlatunk betyárleves gazdagon, rakott krumpli, amelyet nyers krumpliból készítünk de sütés közben nagyon puhára sül, desszertnek pedig csúsztatott palacsinta.
LEVES
gombaleves
Betyárleves Tündér konyhájából
Vannak ételek, amelyek szorosan kapcsolódnak életünk egy-egy szakaszához. Számomra az egyik ilyen étel a betyárleves, amelyet egyetemistaként gyakran ettünk egy kecskeméti kis kocsmában. ...
FŐÉTEL
rakott krumpli
Rakott krumpli nyers krumpliból
Amióta kipróbáltam, csak nyers krumpliból készítem. Így a krumpli beszívja a kolbász ízeit, és pusztán a tejfölben és a saját levében fő meg.
DESSZERT
rakott palacsinta
Csúsztatott palacsinta Szofika konyhájából
Az én Anyukám specialitása, nálunk mindig így készül a csúsztatott palacsinta. Végre én is kipróbáltam, és nagyon "Anyus lett".:) További képek a blogomon.
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!