Mit főzzek ma? Földimogyoró-krémleves, rántott padlizsán és almás rétes vár

A mai menü húsmentesen készül, de ettől függetlenül nem maradunk majd éhesek utána.

A mai menüt egy különleges levessel indítjuk, majd jöhet egy ropogós rántott padlizsán, végül egy szaftos almás rétes.

LEVES

Még több különleges levesek itt!

FŐÉTEL

Még több sült zöldség itt!

DESSZERT

Még több almás sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek