Mit főzzek ma? Fenséges fogások hét közepére

A nehéz hétkezdésen túl vagyunk, de messze még a hétvége... Meríts erőt ezekből ez ellenállhatatlan, szuper receptekből!

A mai "Mit főzzek ma" válogatásunk akár egy ünnepi menüsorba is beillene, mi most a szerdát dobjuk fel vele: eperkrémleves, spárgás csirke és Gundel palacsinta.

LEVES

Mentás-mandulás eperkrémleves túrógombóccal

Recept itt!

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Tárkonyos gombás-spárgás csirke

Recept itt!

Még több zöldséges csirke itt!

DESSZERT

Klasszikus Gundel palacsinta

Recept itt!

Még több csokis palacsinta itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...