Mit főzzek ma? Fenséges fogások hét közepére

A nehéz hétkezdésen túl vagyunk, de messze még a hétvége... Meríts erőt ezekből ez ellenállhatatlan, szuper receptekből!

A mai "Mit főzzek ma" válogatásunk akár egy ünnepi menüsorba is beillene, mi most a szerdát dobjuk fel vele: eperkrémleves, spárgás csirke és Gundel palacsinta.

LEVES

Mentás-mandulás eperkrémleves túrógombóccal

Recept itt!

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Tárkonyos gombás-spárgás csirke

Recept itt!

Még több zöldséges csirke itt!

DESSZERT

Klasszikus Gundel palacsinta

Recept itt!

Még több csokis palacsinta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...