Mit főzzek ma? Favágó leves, szaftos rizses hús és máglyarakás teszi szebbé a napot

Igazán laktató menüvel készültünk nektek mára, ez az ételsor tuti nem fog csalódást okozni.

Kezdésnek zöldségekkel teli favágó levest, főételnek szaftos bácskai rizses húst, desszertnek pedig mennyei máglyarakást ajánlunk nektek.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több rizses hús itt!

DESSZERT

Még több máglyarakás itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...