Mit főzzek ma? Erdélyi tárkonyos húsgombócleves, ropogós libacomb és aranygaluska vár

Csodás gombóclevessel indítunk, ami a tárkonytól ízletes, majd egy ízletes libacombot sütünk, míg eljutunk a mennyei desszertig, az aranygaluskához.

Mai ajánlatunkban gombócoktól csodás levest kínálunk erdélyi receptúra alapján, majd egy finom libacombot főételnek, végül egy vérbeli klasszikus desszertet, aranygaluskát.

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több libasült itt!

DESSZERT

Még több aranygaluska itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...