Mit főzzek ma? Erdélyi karfiolleves, narancsos csirkecombok és blondies ültet asztalhoz

Ma sem maradunk éhen: zöldségekkel teli leves, húsos főétel és ragacsos desszert érkezik a hétvégére.

Erdélyből érkezik tartalmas karfiolleves, a csirkecombok sem ám úgy pőrén ugranak ki a sütőből és a desszert sem lesz kalóriaszegény, de minden falat elégedettséggel fog eltölteni.

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több narancsos hús itt!

DESSZERT

Még több brownie itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...