Mit főzzek ma? Eperkrémleves, pásztorpite és grízes rétes a mai menü

A mai menü cseppet sem lesz unalmas, hiszen tele van különleges fogásokkal, melyek ízben gazdagok, és külsőre sem utolsók.

Ma olyan finomságok kerülnek az asztalra, mint eperkrémleves, pásztorpite szaftosan-sajtosan és bougatsa, a görög grízes rétes.

LEVES

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos pite itt!

DESSZERT

Még több különleges rétes itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek