Ma olyan finomságok kerülnek az asztalra, mint eperkrémleves, pásztorpite szaftosan-sajtosan és bougatsa, a görög grízes rétes.
LEVES
gyümölcskrémleves
Villámgyors gyümölcsös eperkrémleves főzés nélkül
Csodálatos extra ízeket csempészhetünk a gyümölcskrémleveseinkbe, ha víz helyett valamilyen teával turmixoljuk össze a gyümölcsöt. Ezt a selymes eperlevest ráadásul főzni sem kell, ...
Még több gyümölcskrémleves itt!
FŐÉTEL
húsos pite
Pásztorpite szaftosan-sajtosan
Az angol konyhát sokszor alábecsüljük, pedig vannak igazi gyöngyszemei is! Az egyik ilyen a pásztorpite, ami gyakorlatilag köret és húsétel egyszerre: a zöldséges darált húsos ragut ...
DESSZERT
különleges rétesek
Bougatsa, a görög grízes rétes
A görögök egyik legnépszerűbb édessége ez az egyszerű grízes rétes, amit hagyományosan fahéjjal meghintve tálalnak. Főként a déli, tradicionálisan szegényebb országrészben ...