Mit főzzek ma? Egyszerű kaporleves, dupla sajtos rizottó és aranygaluska-batyu a menü

Nyárias ízű krémes kaporleves, laktató, extrán sajtos rizottó és ínycsiklandozó sodóval töltött aranygaluska-batyuk kényeztetnek ma! Neked melyik fogás lesz a nagy kedvenc?

Ma olyan fogásokat válogattunk össze neked, amik tökéletesen passzolnak egy meleg júliusi naphoz. Készüljön hát egy egyszerű kaporleves és egy dupla sajtos rizottó rukkolával, szárított paradicsommal. A sort pedig sodóval töltött aranygaluska-batyukkal zárd le.

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Sodóval töltött aranygaluska-batyuk

Vannak olyan édességek, amelyek elmaradhatatlan kísérőkkel járnak: az aranygaluska például nem lenne ugyanaz a kötelező vaníliasodó nélkül. A diós kelt tészta örökké együtt akar ...

Még több aranygaluska itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...