Mit főzzek ma? Egyszerű almaleves, rakott káposzta és gesztenyés csiga andalít

Adjuk át magunkat teljesen az őszi időszak alapanyagainak, ízeinek, fogásainak: például egy almalevesnek, egy rakott savanyú káposztának és egy adag gesztenyés csigának.

Az ősz aromája beköltözik a konyhánkba, még ha csak egy napra is: fűszeres almaleves, laktató rakott káposzta és „egészséges” gesztenyés csiga a menü.

LEVES

Még több almaleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott káposzta itt!

DESSZERT

Még több kelt csiga itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...