Mit főzzek ma? Édesburgonya-krémleves, csőben sült karfiol és egyszerű almáspite készül ma

A mai menü pazar fogásokból áll: ilyen ebéd után biztosan minden akadályt leküzdesz, amivel szembe kerülsz a nap folyamán!

Mára egy mennyei édesburgonya-krémlevest, csőben sült karfiolt pikáns mártással és a legegyszerűbb almás pitét ajánljuk.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges egytálétel itt!

DESSZERT

Még több almás süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek