Mit főzzek ma? Édesburgonya-krémleves, csőben sült brokkoli és gesztenyés keksztekercs a menü

Készüljön ma csupa nagyon színes, hústól mentes fogás. Édesburgonyából krémleves, csőben sült brokkoli besamellel főételnek, és nagyon finom keksztekercs gesztenyével.

Édesburgonya-krémleves, csőben sült, sajtos-hagymás brokkoli besamellel és gesztenyés keksztekercs a menü, ha ismét húsmentesen indítanátok a hetet.

LEVES

Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonyakrémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészíthető, de az első őszi hidegekben ...

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több csőben sült étel itt!

DESSZERT

Gesztenyés tekercs

Anyósom receptje, és szerintem ez még finomabb, mint a kókuszos keksztekercs. Igaz, hogy nálam a gesztenye az bármikor, bármilyen formában jöhet. Kicsi fiam 5 szelet után vett először ...

Még több keksztekercs itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...