Mit főzzek ma? Cukkinis paradicsomleves, ananászos csirke és málnás túrótorta boldogít

A pénteki menüvel már készülhetünk a hétvége jól megérdemelt nyugalmára. Előrehozott lazítás egy extrás paradicsomlevessel, isteni ananászos-csirkés rizzsel és málnás ricottatortával.

Pénteken ez a laza menü alapozza meg a hétvégi hangulatot. Cukkinis paradicsomkrémleves, ananászos-csirkés sült rizs és málnás ricottatorta készül.

LEVES

Cukkinis paradicsomkrémleves

Ez a legegyszerűbb és legfinomabb paradicsomleves, amit valaha kóstoltam. Ősszel-télen szinte hetente készítem, számomra megunhatatlan! A receptet követve szinte semmi munkával ...

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges rizs itt!

DESSZERT

Még több túrótorta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...