Mit főzzek ma? Csütörtökön zellerkrémlevest, pörköltet és túrófánkot készítünk

A mai nap egy kiadós húsos fogás a főételünk: klasszikus sertéspörkölt érkezik, de a leves meg a desszert is megmelengeti a fázós lelkeket ezen az igen nyomott hangulatú téli napon.

Zellerkrémleves érkezik első fogásként, ami burgonyával készül, a második kiadós, tartalmas sertéspörkölt galuskával, a desszert pedig túrófánk. Ha idén még nem sütöttél fánkot, itt az ideje!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több pörkölt erre!

DESSZERT

Még több fánkrecept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek