Mit főzzek ma? Csirkeszárny-leves, ragacsos csirke és mangós sütemény vár

A mai menüvel egy mesebeli ázsiai világba repítünk el, mely tele van mennyei ízekkel.

A mai ebéd egy izgalmas sültcsirkeszárny-levesből, mennyei ragacsos csirkéből és egy fenséges mangóhajóból áll.

LEVES

Még több ázsiai leves itt!

FŐÉTEL

Ragacsos kínai csirke

Amikor a kínai kifőzdékben járok, sokszor erre a szezámmagos húsra esik a választásom, hiszen nagyon finom az ízvilága. Ételallergiám miatt, gondoltam elkészítem otthon, így ebben az ...

Még több kínai étel itt!

DESSZERT

Mangó hajó

Eredetileg eperrel láttam ezt a receptet, de a zöldségesnél megláttam a mangókat, és nem tudtam ellenállni nekik (az mellékes, hogy le akartak húzni vele >.

Még több sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...