Mit főzzek ma? Csípős hagymaleves, gránátalmás csirkemáj és túrós-mákos süti izgat

Lesz ma minden, kérem szépen, ennek a menünek az elfogyasztása után biztosan nem vágyunk majd másra. Készüljön csípős hagymaleves, gránátalmás csirkemáj és túrós-mákos süti.

Ízekben hullámvasút a mai menü, mégsem leszünk rosszul tőle: csípős hagymalevessel kezdünk, majd ízes csirkemájjal folytatjuk, az édes lezárást pedig egy túrós-mákos sütemény adja.

LEVES

Mexikói csípős hagymaleves

Édesapám él-hal a csípős ételekért. Születésnapjára egy mexikói menüt állítottam össze neki. Megszállt az ihlet, és megalkottam ezt a levest.  Őt idézve: "Életemben nem ettem ...

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Gránátalmás csirkemáj

Közel-keleti éttermekben gyakran találkozhatunk a gránátalmás csirkemájjal, otthon azonban talán kevesen állnak csak neki elkészíteni. Ami igazán kár, mert egy nagyon egyszerű, ...

Még több májas húsétel itt!

DESSZERT

Még több mákos süti itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...