Mit főzzek ma? Csípős hagymaleves, gránátalmás csirkemáj és túrós-mákos süti izgat

Lesz ma minden, kérem szépen, ennek a menünek az elfogyasztása után biztosan nem vágyunk majd másra. Készüljön csípős hagymaleves, gránátalmás csirkemáj és túrós-mákos süti.

Ízekben hullámvasút a mai menü, mégsem leszünk rosszul tőle: csípős hagymalevessel kezdünk, majd ízes csirkemájjal folytatjuk, az édes lezárást pedig egy túrós-mákos sütemény adja.

LEVES

Mexikói csípős hagymaleves

Édesapám él-hal a csípős ételekért. Születésnapjára egy mexikói menüt állítottam össze neki. Megszállt az ihlet, és megalkottam ezt a levest.  Őt idézve: "Életemben nem ettem ...

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Gránátalmás csirkemáj

Közel-keleti éttermekben gyakran találkozhatunk a gránátalmás csirkemájjal, otthon azonban talán kevesen állnak csak neki elkészíteni. Ami igazán kár, mert egy nagyon egyszerű, ...

Még több májas húsétel itt!

DESSZERT

Még több mákos süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...