Mit főzzek ma? Csipkebogyóleves, rakott padlizsán és almás-mézes keksz vár

A mai napon egy igazán vagány menüvel készültünk, meg megbirizgálja majd az ízlelőbimbótokat.

A mai menüben olyan finom ételeket kóstolhatsz meg, mint a narancsos csipkebogyóleves, a krumplis rakott padlizsán és a almás-mézes keksz.

LEVES

Narancsos csipkebogyóleves

Ez a tradicionális svéd leves sok első kóstolónak meglepő élmény lehet. Nagyjából úgy lehet leírni, mint ha egy teljesen ismeretlen (és talán nem is létező) sütemény levessé ...

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott zöldség itt!

DESSZERT

Még több fahéjas keksz itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...