Mit főzzek ma? Karalábéleves, hagymás dödölle és almás palacsinta varázsolja szebbé a napot

Mára is csupa finomságot hoztunk nektek, a könnyed, de zöldségekkel teli karalábélevest laktató dödölle, majd egy légies tésztájú, ízletes palacsinta követi.

Izgalmas menüt kínálunk nektek mára, hagyományos karalábélevesünket ugyanis egy kis citrom teszi izgalmasabbá, hagymás dödöllénket tejföllel öntjük nyakon, végül, nem utolsó sorban pedig a palacsintába rakunk egy kis csalafintaságot az alma főszereplésével.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több dödölle itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...