Mit főzzek ma? Karalábéleves, hagymás dödölle és almás palacsinta varázsolja szebbé a napot

Mára is csupa finomságot hoztunk nektek, a könnyed, de zöldségekkel teli karalábélevest laktató dödölle, majd egy légies tésztájú, ízletes palacsinta követi.

Izgalmas menüt kínálunk nektek mára, hagyományos karalábélevesünket ugyanis egy kis citrom teszi izgalmasabbá, hagymás dödöllénket tejföllel öntjük nyakon, végül, nem utolsó sorban pedig a palacsintába rakunk egy kis csalafintaságot az alma főszereplésével.

LEVES

Citromos karalábéleves

A karalábéleves egy igazi nyári fogás, amit én inkább „lazán" és frissen szeretek elkészíteni, így nálam sosem kerül bele fűszerpaprika, liszt vagy túl sok tejföl. Tudom, a ...

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Hagyományos zalai dödölle

A dödölle a magyaros konyha egyik igen kiadós és laktató, tájjellegű étele. A zalai régióból származik, és míg régen a szegények eledeleként tartották számon, ma már nívós ...

Még több dödölle itt!

DESSZERT

Almás palacsinta

A gyümölcsös tálban várta sorsát három szem, jobb napokat is látott alma. Nyersen szóba sem jöhettek, almás pitéhez ennyi túl kevés, így almás palacsintában végezték:-).

Még több palacsinta itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...