Mit főzzek ma? Citromos húslevessel, hortobágyival és púpos almással csábítunk

Ha vasárnap, akkor a húsleves-variációkra voksolunk. Egyszerűen nem tudjuk megunni, és tényleg csomó változata létezik - ez most citromos-gyömbéres. Másodiknak hortobágyi húsos palacsintát hoztunk, desszertnek pedig púpos almás pitét.

Mai "Mit főzzek ma?" válogatásunk különleges pikáns húslevest kínál hortobágyival és almás pitével - ki kér?

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édes sütemény itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...