A mai menüben olyan fantasztikus ételeket ehetünk, mint a becsinált leves, a krémes, citromos serpenyős csirke, illetve a duhaj-szelet.
LEVES
Klasszikus becsinált leves
A becsinált leves nálam a gyerekkort idézi meg: nagyanyám után, anyám is rendszeresen készítette el nekünk ezt a kiadós levest, amit a tejföl tesz krémessé, a citrom leve pedig ...
Még több becsinált leves itt!
FŐÉTEL
Krémes citromos serpenyős csirke
Egy csomó bársonyos szósz folyik itt, és higgyétek el, ha azt mondom, hogy az utolsó cseppet is ki akarjátok majd tunkolni. Ez a maximum 30 perc alatt elkészülő, gazdag és krémes ...
Még több tejszínes csirke itt!
ROPOGTATNIVALÓ
Duhaj-szelet (Benedek-szelet)
Ha már egyszer van Kati- és Lajcsi-szelet, gondoltam, én is bedobom a nevem a kalapba, pontosabban a rólam elnevezett süteményt. Alternatív neve azért lett duhaj, mert kakaós piskótájában ...
Még több édes süti itt!