Színes menü vár az asztalon: lila leves, sárga főzelék és duplán barna árnyalatú kekszek. Természetesen az ízük is isteni.
LEVES
borscs
Ukrán céklaleves
A maradék vasárnapi húsleves tökéletes felhasználása a húsmentes hétfői ebédhez!
Még több borscs itt!
FŐÉTEL
sárgaborsó-főzelék
Sárgaborsó-főzelék
A sárgaborsó (vagy felesborsó, kinek-mi) az egyik legalulértékeltebb alapanyag, pedig fehérjében gazdag, szuper hüvelyes. Legtöbbször főzeléket készítünk belőle - így tettünk most ...
Még több sárgaborsó-főzelék itt!
DESSZERT
csokis keksz
Olívás-csokis kekszek
Ezek a nagyon szexi csokis-kávés kekszek, vaj helyett olívaolajjal készülnek. Amikben az hogy, a tészta egy tálban könnyen összeállítható és mindössze néhány egyszerű hozzávalót ...
Még több csokis keksz itt!