Mit főzzek ma? Céklalevest, gombás-csirkés pappardellét és banános palacsintát ajánlunk

Könnyen elkészíthető, nagyon laktató és ízletes recepteket ajánlunk nektek, őszi alapanyagokban nem lesz hiányunk!

A mai menü római köményes céklaleves, csirkés-gombás pappardelle és ízletes thai banános palacsinta.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több tészta itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek