Mit főzzek ma? Tárkonyos zöldségraguleves, céklás penne és kekszszalámi csábít

Nem hétköznapi a mai menüsor, húst pedig nyomokban sem tartalmaz, de annál ínycsiklandóbb minden recept!

A levesünk sok-sok zöldséggel készül és tárkonnyal, a penne céklakrémtől rózsaszín, a desszert pedig retró ugyan, de áfonya kerül bele!

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges tészta itt!

DESSZERT

Kekszszalámi aszalt áfonyával

Ne csak kekszet rakj a szalámiba, töltsd tele minden jóval! Szabadon variálhatod mind a magvak, mind az aszalványok összetételét, a döntés a tiéd. Ebbe a receptbe vörös áfonya, mandula ...

Még több kekszsüti itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...