A mai nyári menüt egy húsmentes borsólevessel indítjuk, majd jöhet egy frissítő kuszkuszsaláta, végül egy mesés madártejjel zárjuk a sort.
LEVES
borsóleves
Héjas borsóleves
Egyszerűen imádom, amikor a piacról -a szép zöldségek, gyümölcsök mellett- egy-két új ötlettel térek haza. Így történt ez a legutóbb is, amikor az idei első zöldborsó ...
FŐÉTEL
kuszkusz
A mi kuszkuszsalátánk
TIPPEK ÉS JAVASLATOK: Tökéletes az a variáció is, ha grillezett zöldségeket adunk a kuszkuszhoz, vagy pl. csicseriborsót és szárított paradicsomot. Ha köretként készítjük pl. ...
DESSZERT
madártej
Klasszikus madártej
Tojás, tej, cukor, vanília – gyakorlatilag ennyiből áll a madártej. Nem kell bele se keményítő, se liszt, se pudingpor, így is szép sűrű, na meg eszméletlen finom krémet kapunk, ha ...