Mit főzzek ma? Boros gombócleves, borsópörkölt és vargabéles laktat

Főzzünk mára egy fehérboros gombóclevest, egy vegetáriánus pörköltet zöldborsóból valamint süssünk desszert gyanánt egy ízes vargabélest.

Házias ebédmenü állt össze a mai napra: a laktató gombóclevesbe fehérbor, a pörköltbe zöldborsó, a vargabélesbe pedig extrasok túró kerül. Jó étvágyat!

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségpörkölt itt!

DESSZERT

Még több vargabéles itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...