Mit főzzek ma? Bodzaleves, spárgasaláta rántott mozzarellával és epres lepény csábít ma

A mai menüvel a tavaszt búcsúztatjuk , ráadásul a legfinomabb alapanyagaival: spárgával, bodzával és eperrel.

A mai ebéd egy különleges bodzalevesből, egy kapros spárgasalátából áll, melyhez rántott mozzarellát szolgálunk fel, mindezt pedig egy 30 perces epres lepénnyel koronázzuk meg.

LEVES

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több saláta itt!

DESSZERT

Még több leveles sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek