Mit főzzek ma? Bárányraguleves, sajtos galuska és jeges csoki bolondít

Zöldségekkel és hússal pakolt leves az első fogás, másodikként szaftos, krémes, osztrák különlegesség érkezik rengeteg sajttal, az ebéd utáni édességet pedig a jeges csoki biztosítja.

Izgalmakkal, ízekkel teli menü vár ma minden kedves érdeklődőre: bárányhúsos raguleves, sajtos galuska és jegesre hűtött csokis ital az ajánlat.

LEVES

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Még több galuska itt!

DESSZERT

Még több hideg ital itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek