Mit főzzek ma? Babgulyás, szaftos brassói és mákos rétes az ebéd

Laktató fogásokat ajánlunk nektek, amelyektől garantált lesz az ebéd utáni pihenés.

Kezdésnek jöjjön egy ízletes babgulyás, melyet szaftos brassóival és egy elképesztően finom almás-mákos rétessel fojtunk le.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több brassói itt!

DESSZERT

Még több rétes itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek