Mit főzzek ma? Almaleves, padlizsántorony és asszonycsók a mai menü

Egy szívmelengető menüvel kedveskedünk ma nektek, mellyel garantáltan jóllaktok majd.

A mai menüt egy különleges levessel kezdjük, méghozzá egy vaníliás almalevessel, majd jöhet egy padlizsántorony, végül egy olasz édesség, az asszonycsók.

LEVES

Vaníliás duplaalma-leves

Őszintén? Herótom volt a sok tejföllel és liszttel habart, hóka, szétfőzött gyümölcsdarabokat úsztató almalevestől, ezért létrehoztam egy olyan receptet, ami remélhetőleg nemcsak a ...

Még több almaleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott zöldség itt!

DESSZERT

Még több mogyorós keksz itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...