Mit főzzek ma? Almalevessel, vadas csirkével és vargabélessel igazán békebeli napunk lesz

Szerdán dupla édesség jár mindenkinek: az édeskés almalevessel megágyazhatunk a kiadós vadasnak, az étkezést pedig egy csodás vargabélessel koronázzuk meg.

A szerdai napon az egyszerű almaleves megkönnyíti a dolgunkat, hogy utána legyen idő vadas csirkemellet és vargabélest készíteni.

LEVES

Még több gyümölcsleves itt!

FŐÉTEL

Még több vadas itt!

DESSZERT

Vargabéles aszalt sárgabarackkal

A rétest millióféleképpen készítik kis hazánkban, de van egy valóban különleges módja a leveles, leheletvékony tészta felhasználásának, amikor vargabélest kerítenek körbe vele. A ...

Még több felfújt itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...