Tavaszi krémleves rakott húsos tésztával és réteges krémessel, majd gombaleves rakott burgonyával és csúsztatott palival - ezt hoztuk nektek:
SZOMBAT
LEVES
Spenótkrémleves Kriszti konyhájából
Nagyon szeretem a krémleveseket, ezért szívesen kipróbálok új kombinációkat is.
Még több krémleves itt!
FŐÉTEL
Pastitsio, a görög rakott tészta
Görögországban nemzeti ételnek számít ez a rakott tészta, szinte minden étterem menüjén megtalálható. A nagy hasonlóság miatt sokan görög lasagnénak nevezik, hiszen mindkettőt ...
Még több rakott tészta itt!
DESSZERT
Réteges kakaós-fahéjas krémes
Az eredeti receptet Mrs. Lipton blogján találtam, és rögtön kapva kaptam az alkalmon, hogy elkészítsem. Nem nehéz megcsinálni, mégis mennyeien finom és szép. Mindenkit levett a ...
Még több krémes itt!
VASÁRNAP
LEVES
Klasszikus magyaros gombaleves vajgaluskával
Habár napjainkban, ha a gomba leveshez való felhasználásáról van szó elsőként egy sűrű, tejszínes krémlevesre gondolunk, nagy hiba elfeledni azt a klasszikust, mely a gombától, ...
Még több gombaleves itt!
FŐÉTEL
Medvehagymás rakott krumpli
A tavaszi medvehagymaszezon apropóján kaptam az alkalmon, és friss medvehagymával, juhtúróval és sonkával gondoltam újra a magyarok kedvenc egytálételét, a rakott krumplit. Ne sajnáljuk ...
Még több rakott krumpli itt!
DESSZERT
Minden jóval csúsztatott palacsinta
Sokakat késztet fejtörésre ennek a klasszikus desszertnek a neve. Vajon mitől csúszik a palacsinta? Vagy hová? Talán a legtöbben az első elkészítés során világosodunk majd meg, amikor ...
Még több különleges palacsinta itt!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!