Mit főzzek hétvégén? Egészen olcsó alapanyagokból főzünk szombat és vasárnap

Káposzta, krumpli, csirkemáj, sütőtök? Igen, egyik sem túl drága alapanyag, mégis pazar ételek hozhatók ki belőlük. Lássuk, mit ajánlunk a hétvégére!

Szombaton paprikás krumplilevest eszünk rakott káposztával és édes sütőtökkenyérrel, míg vasárnap extra hagymakrémleves kerül asztalra, majd pazar csirkemáj krumplival és egy kókuszos, fehércsokis brownie-torta.

SZOMBAT

LEVES

Paprikás burgonyaleves

Tejmentes, gluténmentes, vegán, isteni! Saját magával sűrítettem, így mindenki olyan tejfölt tehet rá tálaláskor, ami a diétájába belefér.

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott káposzta itt!

DESSZERT

Még több kenyérkülönlegesség itt!

VASÁRNAP

LEVES

Sokhagyma-krémleves

Készüljetek, mert itt a hagymanirvána! Viszonylag ritkán szoktunk hagymakrémlevest főzni, pedig az egyik legfinomabb levesféle, ha jó minőségű alapanyagokból készítjük el. Most ...

Még több hagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több csirkepörkölt itt!

DESSZERT

Még több tortácska itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...