Mit főzzek hétvégén? Egészen olcsó alapanyagokból főzünk szombat és vasárnap

Káposzta, krumpli, csirkemáj, sütőtök? Igen, egyik sem túl drága alapanyag, mégis pazar ételek hozhatók ki belőlük. Lássuk, mit ajánlunk a hétvégére!

Szombaton paprikás krumplilevest eszünk rakott káposztával és édes sütőtökkenyérrel, míg vasárnap extra hagymakrémleves kerül asztalra, majd pazar csirkemáj krumplival és egy kókuszos, fehércsokis brownie-torta.

SZOMBAT

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott káposzta itt!

DESSZERT

Még több kenyérkülönlegesség itt!

VASÁRNAP

LEVES

Még több hagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több csirkepörkölt itt!

DESSZERT

Még több tortácska itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek