Mit főzzek hétvégén? Pénteken magyaros, szombaton olaszos, vasárnap finn és svéd menü vár

Elképesztő sokszínű ételsorral készültünk nektek erre a hosszú hétvégére. A magyaros, az olasz és az északi konyha rajongói is elégedettek lesznek.

Különleges nemzetközi hosszú hétvége: magyaros péntek következik rántott levessel, húsos tarhonyával és gesztenyeszívvel, aztán jön az olaszos nap extra tojáslevessel, milánói makarónival és olasz almafánkkal. A vasárnap pedig még rendhagyóbb, hiszen északi receptekkel készültünk: céklasaláta, lazacleves és kelt tésztás, fűszeres csiga vár.

PÉNTEK

LEVES

Még több rántott leves itt!

FŐÉTEL

Még több pásztortarhonya itt!

DESSZERT

Még több gesztenyegolyó itt!

SZOMBAT

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Még több gombás tészta itt!

DESSZERT

Még több töltött fánk itt!

VASÁRNAP

ELŐÉTEL

Még több céklasaláta itt!

FŐÉTEL

Még több halleves itt!

DESSZERT

Még több édes csiga itt!

Címlapról ajánljuk