Fagyirajongók, figyelem: mégsem zár be Budapest egyik legjobb fagyizója

2024 szeptemberében érkezett a szomorú hír, hogy a Máriaremetén és Budapest III. kerületében is üzemeltetett igen népszerű fagylaltozó bezár. Most mégis úgy néz ki, hogy nem kell bánkódni emiatt, mert az Artizán pékség átveszi a Minus11 fagyizó üzemeltetését.

Tavaly ősszel mi is megírtuk, hogy bezár a Minus11 fagyizó, melynek Máriaremetén és Pünkösdfürdőn is üzemelt egy-egy egysége. A magas színvonal és a mindig kedves kiszolgálás miatt is sokan szomorúan fogadták a hírt, miszerint a tulajdonos külföldre költözik, és mindkét egységet bezárja.

Fagylalt
Fagyirajongók, figyelem: mégsem zár be Budapest egyik legjobbja
forrás

Több mint 6 évnyi szezon után Németh Ágnes tulajdonos úgy döntött, hogy mindkét helyet bezárja külföldre költözése miatt. Most mégis örülhetnek a Minus11 fagyi rajongói, mert az Artizán veszi át a stafétát:

Mostantól az Artizán család tagjaként üzemelünk tovább, a tőlük megszokott artizános lendülettel és hangulattal. Természetesen a fagylalt pont olyan lesz mint eddig: formája, íze és hőmérséklete változatlanul - minus 11 fokon - tökéletes! Még egy jó hír a végére, izgalmas, új ízekkel várunk hamarosan!

– írják a hűvösvölgyi egységük Facebook-oldalán.

Receptajánlónk:

Címlapkép.

Forrásunk volt.


Még több aktuális hír itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...